Eddy Planckaert flink op de korrel genomen door fans: "Daar komt miserie van mettertijd"
COS

Eddy Planckaert en Christa Planckaert zijn in Frankrijk een nieuw leven aan het opbouwen. Het liefste zouden ze met de hele familie naar het zuiden trekken, maar dat blijft een onwaarschijnlijk droombeeld.

In 'Château Planckaert' zorgde Stephanie Planckaert zondag nogmaals voor een realitycheck. "Het is niet dat wij daar licht over gaan, maar in deze fase van ons leven is dat niet mogelijk voor ons. Wij moeten er zijn voor onze kinderen", klonk het.

Eddy en Christa Planckaert zeggen er begrip voor te hebben. "Ik leg me daar 100 procent bij neer, want ik zie mijn kinderen doodgraag", zei Eddy. "Dat moeten we beseffen en daaraan passen we ons aan. Samen sterk en samen vooruit."

Fans zijn alsnog streng voor Eddy. "Gelijk heeft ze wel. Eddy beslist altijd en de kinderen moeten het maar klaarspelen. Ik vind dat niet goed. Daar komt miserie van mettertijd", klinkt het. "Hij dringt zijn droom op, maar de kinderen hebben ook hun dromen. Dat wil hij niet zien."

"Stephanie heeft meer dan gelijk. Eddy, gun je kinderen wat rust en zelfstandigheid. Die kleinkinderen hebben andere interesses, laat die maar studeren", zegt een kijker. "Hij kan niet blijven de baas spelen over zijn kinderen. Ze zijn volwassen en hebben hun gezin."

Meer nieuws

Meer nieuws

.