Eddy Planckaert gaat voor ingrijpende verandering: “Ik wil dat gewoon eens zien”
ASX
Eddy Planckaert gaat voor ingrijpende verandering: “Ik wil dat gewoon eens zien”
Foto: Eén

Vanavond kan je op VRT1 kijken naar de voorlaatste aflevering van ‘Château Planckaert’. Het belooft alweer een hilarische episode te worden, want pater familias Eddy Planckaert wil een nieuw, gewaagd experiment uitvoeren.

Aan de keukentafel discussieert de gewezen wielrenner met zijn vrouw Christa en jongste zoon Junior over zijn haarkleur. “Ik zou graag terug eens bruin haar hebben”, vertelt Eddy. “Gewoon om dat nog eens te zien.”

Vrouw Christa  stelt voor om in de lokale supermarkt een kleurshampoo te halen, maar dat vertrouwt Eddy voor geen meter. “Je hebt dat eens gedaan en je haar sloeg blauw uit”, meent Junior zich te herinneren.

“Volgens mij heb jij gewoon een midlifecrisis”, klinkt het uit de mond van vrouwlief Christa. Woorden die duidelijk een gevoelige snaar raken bij de ouderdomsdeken van de familie. “Midlifecrisis interesseert me geen bal. Ik wil dat gewoon eens doen en daarmee uit”, besluit Eddy.

Of we Eddy effectief met bruine haardos zullen mogen aanschouwen, zien we vanavond omstreeks 20H00 op VRT1. Een kort fragment van de familieraad in kwestie kan je hieronder alvast bekijken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.