Feest in de familie Planckaert: Stephanie deelt prachtige foto van haar dochters
LHX
Feest in de familie Planckaert: Stephanie deelt prachtige foto van haar dochters
Foto: Photonews

Het gezin van Stephanie Planckaert is momenteel op reis. In Kroatië genieten ze van de warme temperaturen en quality time met de familie.

Tijdens hun vakantie heeft de familie Planckaert iets bijzonders te vieren. 9 juli is namelijk de verjaardag van Iluna Timmerman.

Zij is 19 jaar geworden, en dat laat moeder Stephanie Planckaert niet ongemerkt voorbijgaan. Op Instagram deelt ze een geweldige foto van Iluna en haar kleine zus Elara.

"19 jaar", schrijft ze erbij. "Het is van veel liefde, veel trots, veel 'wow, hoe graag kan je iemand eigenlijk zien?', veel 'het is toch nog altijd mijn baby'. En heel, heel veel 'ik wil nog!' Nog heel veel van dat."

Haar volgers zijn razend enthousiast. "Prachtige dochters", reageren ze. "Wat een mooie jongedame ben je geworden." "Proficiat, Iluna!"

Heel veel mensen zijn onder de indruk van de gelijkenis tussen Stephanie en Iluna. "Ik dacht even dat het Stephanie was", schrijven ze. "Wat een mooi kopietje van haar mama!" "Ik dacht dat de uitleg niet klopte, tot ik de foto inzoomde... Wauw, wat trekt Iluna op jou."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Stephanie planckaert (@stephanieplanckaert)

Meer nieuws

Meer nieuws

.