Fien Germijns bedolven onder reacties na 'Zomeravonden'-passage: Iedereen wil hetzelfde kwijt
COS
Fien Germijns bedolven onder reacties na 'Zomeravonden'-passage: Iedereen wil hetzelfde kwijt
Foto: VRT

Wim Lybaert heeft met 'Zomeravonden' een gloednieuw programma op VRT 1. Elke avond komt er een gast langs in Wims moestuin voor een nostalgische duik in het verleden.

In de eerste aflevering mocht Gilles De Coster de spits afbijten. Dinsdag was Fien Germijns aan de beurt. Ze kreeg de vol-au-vent van haar grootvader voorgeschoteld - met frietjes en sla 'voor de show'. Op sociale media wordt er massaal gereageerd op de aflevering met Fien.

"Leuke uitzending met Fientje, ik word daar altijd blij van als ze op de soms saaie tv komt", zegt een kijker. "Op tv weinig te beleven maar met Fien kunnen we ons amuseren en eens lachen. Doet deugd in een sombere wereld vol geweld en miserie", merkt nog iemand op. "Topaflevering, Fien je bent super", lezen we nog.

Fien wordt overladen met complimenten - die ze naar eigen zeggen nog niet zo lang met 'Da's lief, dank u' kan aanvaarden. "Zo'n goedlachse, positieve en authentieke vrouw", "Super en spontaan" en "Toffe madam, die Fien" reageren kijkers op sociale media. "Je bent een mooie persoonlijkheid. Zalig om te zien."

"Wat een fijne, spontane madame die Fien. Supertof gedaan", laat nog iemand weten. "Een klasse madam, ons Fien", lezen we nog. "Fien, het beste wat radio en tv overkomen is de laatste jaren", geeft iemand een prachtig compliment. "Fien is een verademing voor tv-land", zegt iemand anders.

Natuurlijk wordt Wim niet over het hoofd gezien. "Dat zijn nu eens beiden supersympathieke mensen", klinkt het. "Twee prachtige mensen", lezen we nog. "Supermadam Fien en de Wim. Geweldige combo", klinkt het. "Zo blij dat ik dit voorbij zie komen op Facebook! Ga gelijk alles opnemen en kijken. Wim is als een balsem voor de ziel."

Meer nieuws

Meer nieuws

.