Iedereen wil hetzelfde kwijt nadat Dieter Coppens geweldig nieuws deelt
COS
Iedereen wil hetzelfde kwijt nadat Dieter Coppens geweldig nieuws deelt
Foto: VRT

Dieter Coppens heeft weer een drukke periode voor de boeg. Dieter heeft een nieuwe opnameperiode op de agenda staan.

Dieter Coppens mocht deze week fantastisch nieuws aankondigen. In het voorjaar van 2024 keert 'Restaurant Misverstand' terug met alweer een derde seizoen. Het programma werd aangekondigd op Werelddementiedag.

"Dikke knuffel aan alle mensen met dementie, mantelzorgers, vrienden en familie. Dieter Coppens en Seppe Nobels verwelkomen jullie in het voorjaar van 2024 met een hele nieuwe keukenbrigade in 'Restaurant Misverstand'", klinkt het op sociale media.

Op Facebook stromen de reacties meteen binnen. "Geweldig mooi programma. Dieter doet dat heel goed, ik kijk er naar uit", klinkt het. "Mooi programma, respect voor Dieter, kijk er naar uit", laat nog iemand weten. "Geweldig programma, kijk ernaar uit."

"Kijk er al naar uit! Zo een mooi en puur programma, laat maar komen", laat nog iemand weten. "Super, ik kijk er al naar uit. Dieter en Seppe doen dat echt goed", zegt iemand. "Dieter is de juiste persoon voor deze programma's. En Seppe ook in de keuken. Geduld hebben en rustig omgaan met deze mensen, daar is Seppe goed in."

Voor 'Restaurant Misverstand' hebben fans van Dieter eerst nog een nieuw seizoen van 'Down The Road' tegoed. Dieter Coppens en begeleidster Saar trokken samen met Evert (28), Sabine (36), Laurens (34), Anneleen (29), Michaël (30) en Rebecca (34) naar het wondermooie Canada.

Het belooft weer een reis vol avontuur en nieuwe vriendschappen te worden. Ook de families van de reisgenoten komen dit seizoen aan bod. Ze vertellen samen met hun zoon, dochter, broer of zus hoe hun dagelijkse leven eruitziet. 'Down The Road' is later dit najaar te zien bij VRT 1.

Meer nieuws

Meer nieuws

.