Foto: Photo News
Jeroen Meus zien we elke werkdag in ‘Dagelijkse Kost’. Een heel seizoen maakt hij weer de lekkerste gerechten klaar.
Jeroen Meus heeft tijdens de zomermaanden niet stilgezeten. De tv-kok heeft in de keuken waar ‘Dagelijkse Kost’ opgenomen wordt immers een nieuwe keuken laten installeren.
Het is een keuken van ‘Dovy Keukens’. Jeroen ging met het Belgische bedrijf een samenwerking aan.
Het is voor de tv-kok een heel drukke periode. Hij werkt immers aan een nieuw programma.
Wellicht dit najaar zal VRT ‘De Mosterd van Meus’ uitzenden. Jeroen gaat op reis op zoek naar heerlijke gerechten, speciale kooktechnieken en ontbrekende ingrediënten, maar vooral ook naar bijzonder culinaire verhalen vanuit de keuken van gewone mensen over de hele wereld.
(Lees verder onder de foto)
Het is zeker iets om naar uit te kijken. Voor Jeroen is het nu wel hard werken.
“Mede door het programma heb ik een heel druk jaar achter de rug”, licht hij toe in Dag Allemaal. “We zijn net terug van Zweden en Georgië.”
Jeroen is de VRT heel dankbaar dat hij dit programma mag maken. Het was voor hem dan ook geen makkelijke periode.
Mede door het programma heb ik een heel druk jaar achter de rug. We zijn net terug van Zweden en Georgië
Na het overlijden van zijn broer maakte Jeroen het programma ‘Dagen Zonder Broer’. Een programma over rouwen dat hij naar eigen zeggen absoluut wilde maken omdat alles wat er gebeurd was, uit zijn lijf moest.
'De Mosterd Van Meus' wordt een heel ander programma. “Dat is na een moeilijk jaar weer een luchtiger entertainmentprogramma”, bedenkt Jeroen zich. “Het gaat over reizen en koken.”
“Het programma is een zegen voor mij. Het doet mij ook ontzettend veel deugd als mens.”