Junior Planckaert en Pauline De Vos gaan samenwonen: Dit is het plan
LHX
Junior Planckaert en Pauline De Vos gaan samenwonen: Dit is het plan
Foto: Photonews

Al zo'n twee jaar zijn Junior Planckaert en Pauline De Vos een koppel. Ze wonen twee uur bij elkaar vandaan, maar daar zal in de toekomst verandering in komen.

Om bij Junior Planckaert te zijn moet Pauline De Vos, die in het Henegouwse Celles woont, maar liefst twee uur rijden. Tot nu toe is dat goed gelukt, maar in de niet zo verre toekomst willen ze graag gaan samenwonen.

Voor Christa Planckaert lijkt dat op het eerste gezicht slecht nieuws, want ze heeft Junior graag dicht bij zich. "Junior heeft een aparte ruimte hier op onze berg en het zal raar doen als hij ook weg is", zegt ze in Primo. "Ik wil er nog niet aan denken."

Toch heeft ze weinig te vrezen: Junior en Pauline zouden namelijk helemaal niet ver verhuizen. "Als de plannen klaar zijn, willen we ook een eigen stekje op de berg bouwen", vertelt Pauline. "We zullen zelfs naar Christa en Eddy kunnen wuiven als we op ons terras staan."

Zelf kijkt ze er erg naar uit om de stap te zetten. Al van in het begin van haar relatie met Junior wist ze dat ze ooit naar de Ardennen of Frankrijk zou verhuizen. Ze houdt namelijk erg van de rust die er heerst. "Als ik zou kunnen tekenen voor een leven in de bossen: direct", klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.