Château Planckaert Junior Planckaert en Pauline De Vos niet langer een koppel? Volgers is iets verontrustends opgevallen
COS
Junior Planckaert en Pauline De Vos niet langer een koppel? Volgers is iets verontrustends opgevallen
Foto: Instagram @juniorplanckaert

Junior Planckaert ging in het VRT 1-programma 'Junior op zoek naar de liefde' op zoek naar een geschikte partner. Zijn oog viel vrijwel meteen op de knappe Pauline De Vos.

Tussen Junior Planckaert en Pauline De Vos was er al meteen een klik. Na 'Junior op zoek naar de liefde' werden ze dan ook snel een koppel. Op 6 februari vierden Junior en Pauline dat ze één jaar samen zijn. Intussen zijn we al één jaar en zeven maanden verder. Maar fans van de Planckaerts beginnen zich nu zorgen te maken.

Op Instagram deelt Pauline deze week een overzicht van de maand augustus. "Wat ben je toch een mooie verschijning" en "Prachtige foto's, Pauline" leest Pauline. Maar ook: "Waar is Junior? Niet meer samen?" en "Dat vraag ik me ook al een tijdje af". Ook in haar overzicht van de maand juli was Junior niet te zien.

(Lees verder onder de Instagram-post.)

3 juli

"Zijn jij en Junior nog samen? We zien jullie niet meer op Facebook", klonk het eerder deze zomer onder een reeks foto's van Pauline in Amsterdam. Bij het overzicht van de maand juni hetzelfde: "Is je relatie met junior voorbij? Je hebt al lang geen foto's meer gepost van jullie beiden en je hebt ook niets gezegd over zijn ongeval. Niet dat het mijn zaken zijn, maar het valt wel op."

Eind juni leek er nog niet echt iets aan de hand. Pauline reageerde immers op een reactie van Pascal Braeckman met een grapje over Junior. Voor een foto met Junior moeten we wel terug naar de maand mei. De Instagram Stories met Junior die Pauline in een mapje met een hartje heeft bewaard gaan maar tot 3 juli, Juniors verjaardag.

Glamping

Bij Junior klinken gelijkaardige reacties. "Waar is Pauline? We zien haar zo weinig de laatste tijd. Zijn jullie niet meer samen?", klonk het twee weken geleden. "Was mij ook al opgevallen. Hoop dat ze toch nog samen zijn", reageerde iemand. "Ik denk dat veel mensen de vraag beginnen stellen. En je krijgt geen antwoord", stelt iemand vast.

Op foto's van de glamping zien we dat Pauline eind juli nog afzakte naar Lurcy-Lévis om een handje te helpen. We zien ook dat de voltallige familie Planckaert en Pauline elkaar nog steeds volgen op Instagram. Een goed teken, al lijkt er duidelijk iets aan de hand. Wordt vervolgd...

Meer nieuws

Meer nieuws

.