Na alle kritiek over VRT-transfer: Eindelijk goed nieuws voor Niels Destadsbader?
COS
Na alle kritiek over VRT-transfer: Eindelijk goed nieuws voor Niels Destadsbader?
Foto: VRT

Niels Destadsbader zien we elke zaterdag naast Siska Schoeters in 'Zomerhit'. Niels maakt dit jaar kans om het 'Zomerhit'-record van vijf overwinningen van Belle Perez te evenaren.

In de zomer van 2021 raakte bekend dat het exclusiviteitscontract van Niels Destadsbader bij VTM na zeven jaar ten einde was gekomen. Aan het einde van de zomer kondigde Niels aan dat hij zou terugkeren naar de VRT.

Niels ging eerst aan de slag voor Radio2 en was vorige zomer ook voor het eerst te zien als presentator van 'Zomerhit'. Bij VRT 1 maakte Niels met Dieter Coppens het programma 'Alles in de strijd' voor Kom op tegen Kanker. Hij was ook coach in 'The Greatest Dancer'.

Niels kreeg het na zijn overstap van VTM naar VRT hard te verduren. Bij de openbare omroep leken maar geen grote kansen op zijn pad te komen en zijn talenten niet ten volle benut te worden. Daar zou komend tv-seizoen weleens verandering in kunnen komen.

Volgens Het Nieuwsblad werkt de VRT aan een nieuwe talkshow. De nieuwe show komt er drie jaar na de laatste aflevering van 'Vandaag' met Danira Boukhriss Terkessidis. Volgens de krant zou de talkshow dit najaar al gelanceerd worden.

Details over de show zijn er nog niet. Ook niet over wie de presentatie voor zijn of haar rekening zal nemen. De krant schrijft dat de naam van Niels Destadsbader in de wandelgangen wordt gefluisterd. Het zou alvast mooi nieuws zijn voor de presentator en zanger.

Meer nieuws

Meer nieuws

.