Na periode van immens verdriet: Jeroen Meus doet aangrijpende onthulling over zoon Georges
COS
Na periode van immens verdriet: Jeroen Meus doet aangrijpende onthulling over zoon Georges
Foto: GoPlay

Op oudejaarsavond 2021 moest Jeroen Meus afscheid nemen van zijn broer. Wim Meus vocht tegen darmkanker. Hij werd amper 44 jaar oud.

Jeroen Meus had het enorm moeilijk met het verlies van Wim. Jeroen maakte vorig jaar de aangrijpende driedelige docureeks 'Dagen zonder broer' over het verlies. In het VRT-programma sprak Jeroen met andere mensen die een dierbare waren verloren.

Ook nu heeft de tv-kok het nog steeds moeilijk met het verlies van Wim. In De Morgen vertelt Jeroen dat hij therapie volgt, samen met zijn zoon. "Georges is nu 11 jaar en hij heeft de laatste vijf jaar veel verdriet gezien en ervaren", citeert HLN de 'Dagelijkse Kost'-kok.

"Ik merk dat hij daardoor extra zorg nodig heeft. We hebben buiten mijn broer nog te maken gekregen met ziekte en verlies, waardoor het voor hem extra veel is geweest op jonge leeftijd. Daarom volgen we samen therapie", legt Jeroen uit.

Jeroen zegt zelf dat hij vriendschappen nu veel belangrijker dan vroeger vindt en ook harder naar zijn gezin toetrekt. "Vroeger was thuis zijn oké, nu is dat mijn absolute prioriteit. Ik ben het gelukkigst als wij samen zijn."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jeroen Meus (@jerremeus)

Meer nieuws

Meer nieuws

.