Na veelbesproken 'Zomerhit'-passage: Iedereen is hetzelfde opgevallen bij Zita Wauters
COS
Na veelbesproken 'Zomerhit'-passage: Iedereen is hetzelfde opgevallen bij Zita Wauters
Foto: VRT - Damon De Backer

Deze zomer kregen Niels Destadsbader en Siska Schoeters versterking bij 'Zomerhit'. Zita Wauters werd aan boord gehaald en hield zich bezig met de online content van het programma.

Voor Zita Wauters was het haar eerste job voor het grote VRT 1, nadat ze eerder al in de film 'Niet Schieten' acteerde en aan de slag was met verschillende projecten voor Ketnet. Zita komt nog maar pas van de schoolbanken af. Ze laat de toekomst nu op haar afkomen. Maar dat die in de media ligt, daar zijn veel mensen het wel over eens.

Online komen er heel veel reacties op Zita's passage bij 'Zomerhit' en op de sociale media van VRT. "Zita doet dat heel goed. Ze heeft een hartje van haar vader. Doe zo voort, Zita", klinkt het. "Zita heeft de genen van haar papa. Ze doet het super en ik zou zeggen: kindje, doe zo verder, het is uw ding. Proficiat!", zegt nog iemand. "Zita doet dat goed. Dat heeft ze van haar vader Koen Wauters."

"Ze doet dit goed en heeft er aanleg voor. Je hebt het of je hebt het niet. Al die mensen die steeds zeggen 'ze is de dochter van...': alsjeblieft, zij moet evengoed de opleiding volgen als een ander. Ze heeft nu eenmaal geluk dat ze de gave voor een groot stuk geërfd heeft van haar vader. Ze doet dit heel goed", zegt nog een fan.

"Jij hebt dat schitterend gedaan, lieve Zita. En het belangrijkste, je blijft jezelf, daar kunnen er velen een voorbeeld aan nemen", vindt iemand. "Je hebt dit super goed gedaan! Hopelijk zien we jou in de toekomst meer op tv", hoopt iemand. "Jij doet dit supergoed, Zita", wil nog iemand kwijt.

"Je doet dat goed, amai straffe madam Zita" bedenkt nog iemand zich. "Spontaan en een grote naturel, mooie aanwinst voor televisie", zegt iemand. "Wat een natuurtalent, en een mooie jongedame", vindt nog een fan. "Showbizzmicrobe heeft ze van de papa. Zita doet het heel goed... Knap en getalenteerd!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.