Château Planckaert Somber nieuws voor Junior Planckaert: "Wat heb jij een hoop pech, het stopt precies niet"
COS
Somber nieuws voor Junior Planckaert: "Wat heb jij een hoop pech, het stopt precies niet"
Foto: Photo News

Junior Planckaert deed zijn familie op 23 juni erg schrikken. Tijdens de Ypres Rally liep het volledig mis voor de jongste zoon van Christa en Eddy Planckaert.

Tijdens de Rally van Ieper crashten Junior Planckaert en zijn copiloot Jens Vanoverschelde. Met een snelheid van 176 kilometer per uur botsten ze tegen een muurtje. Ze konden zelf uit hun wagen stappen, maar werden wel naar het ziekenhuis afgevoerd.

Bij Jens werden een lumbago en verschillende kneuzingen vastgesteld. Junior liep een gebroken ruggenwervel op. Na zijn zware knieblessure door een motorongeluk in 2021 betekende het voor Junior weer revalideren. Die verloopt niet zo snel als Junior het zou willen.

"Omdat ik niet kan meerijden wegens mijn rugblessure, dan maar toekijken met een koffietje naar Bram zijn vertrek", schreef Junior eind juli op Instagram bij een foto met zijn goede vriend die op roadtrip met de motor vertrok. Ook deze week mag Junior nog niet sporten.

560 kilometer

"Ik stond er weer bij en keer er naar... maar had wel mijn koffietje natuurlijk! Al had ik graag meegereden!", schrijft Junior op Instagram. Junior deelt een groepsfoto en een selfie met zijn neefjes Devon Planckaert en Mageno Timmerman. De teleurstelling is van z'n gezicht af te lezen.

Op de groepsfoto herkennen we Francesco Planckaert en Christopher Timmerman en hun zonen. Ook Iluna Timmermans vriendje Robin Warrant, zijn broer Thibaut en familievriend Chendo waren van de partij. Samen reden ze op drie dagen tijd 560 kilometer, van Transinne in de Ardennen naar het kasteel in Lurcy-Lévis.

Junior krijgt veel steun van zijn volgers. "Ocharme, 't is erg, je verdient het nochtans zo erg! Maar courage Juniorke... nog efkes tandjes bijten en dan een goeie comeback!", klinkt het. "Wat heb jij een hoop pech, het stopt precies niet", zegt iemand. "Komt goed! Na regen komt zonneschijn", lezen we nog. "Dat zal er wel van komen, eerst goed revalideren."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Junior Planckaert (@juniorplanckaert)

Meer nieuws

Meer nieuws

.