Stephanie Planckaert doet één jaar na haar dood straffe onthulling over même Clara
PMN
Stephanie Planckaert doet één jaar na haar dood straffe onthulling over même Clara
Foto: Instagram @stephanieplanckaert

Stephanie Planckaert op de foto met mémé Clara, die in mei vorig jaar overleden is. Ze hadden een hechte band. Stephanie vertelt iets dat we nog niet weten over haar nauwe band met haar.

Stephanie Planckaert koestert niets dan warme herrineringen aan meme Clara. Ze woonden zelfs een tijdje onder hetzelfde dak. Dat vertelt Stephanie in het VRT-programma 'Zomeravonden'.

“Meme Clara zorgde altijd voor tante Maria. Dat was haar zus die dement was."

“Na het overlijden van tante Maria is meme Clara dan bij ons komen wonen. In de Chambre d’hôte woonde ik vroeger met mijn man en kinderen en zij woonde dan bij ons thuis."
(Lees verder onder de foto)

Na het overlijden van tante Maria is meme Clara dan bij ons komen wonen. In de Chambre d’hôte woonde ik vroeger met mijn man en kinderen en zij woonde dan bij ons thuis

“Wij hebben vier jaar lang samengewoond. Een beetje zorgde ik wel voor haar want ze had veel pijn aan haar rug. Dan wreef ik altijd haar rug in.”

“Soms viel ze ook eens uit bed, want ze werd ouder. Dan stonden mijn man en ik op. We keken samen tv, wij zaten ook samen aan tafel. De kindjes moesten dan stil zijn want het was ‘Familie’ of ‘Thuis’.”

“Dat is een heel groot deel van mijn leven geweest. Voor de kinderen was dat ook een oma.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.