Sven De Leijer maakt zich ontroerende bedenking na verlies van zoontje
COS
Sven De Leijer maakt zich ontroerende bedenking na verlies van zoontje
Foto: VRT - Thomas Sweertvaegher

Wim Lybaert is deze zomer te zien in het VRT 1-programma 'Zomeravonden'. Hij nodigt zestien bekende gasten uit voor een nostalgisch potje eten en een fijne babbel.

Woensdag was Sven De Leijer te gast in 'Zomeravonden'. Het liep wel helemaal fout voor de presentator. Tijdens het koken sneed Sven met een extreem scherp mes in z'n vinger. Hij moest vervolgens naar het ziekenhuis. Drie uur later keerde Sven terug om de avond alsnog op een mooie manier af te sluiten.

Sven en zijn vriendin hebben samen een zoontje: Leo. Die werd eind 2022 geboren, één jaar nadat Sven en zijn partner hun ongeboren zoontje Bob waren verloren. In 'Zomeravonden' vertelt Sven openhartig over het verlies. "We hebben een aantal heftige dingen meegemaakt. Bij het verlies van ons kindje hebben mijn lief en ik elkaar vanaf dag één gevonden, wat puur geluk is", vertelt Sven.

"Je kan dat niet sturen. Iedereen verwerkt op zijn manier. Wij hebben het geluk dat we dat op identiek dezelfde manier doen, tot op de dag van vandaag, en dat we mekaar daarin steunen. Daardoor staan we nu recht en lukt het ons om op een heel dikke, roze wolk te zitten met ons tweede zoontje, zonder dat we ons eerste zoontje vergeten."

"Het geluk hebben dat je dat op dezelfde manier doet, daar kan niemand iets aan doen. Dat is gewoon chance hebben. Ik denk dat er maar twee manieren zijn: ofwel groei je op zo'n moment extreem dicht naar elkaar toe ofwel, vrees ik, groei je uit elkaar. Waar ook niets mis mee is", aldus Sven De Leijer.

Meer nieuws

Meer nieuws

.