Tom Waes woedend en haalt vlijmscherp uit: "Tot nooit meer. Nooit."
COS
Tom Waes woedend en haalt vlijmscherp uit: "Tot nooit meer. Nooit."
Foto: GoPlay

Tom Waes is als presentator van 'Reizen Waes' wel het een en ander gewend op vlak van reizen en luchtvaartmaatschappijen. Een recente reis veranderde in een echte nachtmerrie.

Tom Waes haalt afgelopen nacht vlijmscherp uit op Instagram. "Fuck you Ryanair. Tot nooit meer. Nooit", klinkt het bij de presentator. De 'Reizen Waes'-presentator doet vervolgens zijn relaas over zijn meest recente reis.

"Ik vlieg al jaren niet meer met Ryanair", vertelt Tom. Toch bevond de presentator zich deze week op een vliegtuig van de Ierse luchtvaartmaatschappij. "Maar nu reizen in een groep, niet zelf geboekt, te laat gezien en niet meer te annuleren", legt hij uit.

"En ja hoor... het was weer van dat... Gerona-Eindhoven. Twee uur te laat. Twee uur in vliegtuig wachten. Allemaal terug eruit gehaald. Vier uur wachten in een hok. Dan naar Keulen i.p.v. Eindhoven. Dan nog 2,5 uur met de bus naar Eindhoven. Twaalf uur onderweg", aldus Tom.

"Geldt dat ook voor ons?", grapt Toms klankman Pascal Braeckman. Natalia weet maar al te goed waarover Tom het heeft. "Amaaaai 't zal wel zijn! Ikke ook NOOIT MEER", reageert de zangeres. "Ik boek al jaren niet meer", zegt acteur Peter Van de Velde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tom Waes (@tomwaes)

Meer nieuws

Meer nieuws

.