Reactie 📷 Volgers maken zich grote zorgen om Pauline De Vos, de vriendin van Junior Planckaert: Ze doen allemaal dezelfde vaststelling
PMN
📷 Volgers maken zich grote zorgen om Pauline De Vos, de vriendin van Junior Planckaert: Ze doen allemaal dezelfde vaststelling
Foto: Instagram@devospauline

Pauline De Vos is intussen geen onbekende meer. We zien ze in ‘Château Planckaert’.

Pauline is de vriendin van Junior Planckaert. Ze leerden elkaar kennen via het tv-programma ‘Junior zoekt een lief’.

Die vriendin is Pauline geworden. De fans van de Planckaerts zijn grote fan van hen.

Pauline en Junior hebben de voorbije tijd kunnen rekenen op heel wat complimenten. Ze worden door hen dan ook op de voet gevolgd.

Pauline plaatst regelmatig foto’s op haar Instagram. Daar is haar volgers allemaal hetzelfde opgevallen.

“Waar is Junior Planckaert”, vragen haar volgers zich af. “Er komen geen foto’s van jullie samen meer.” Het doet sommige volgers zelfs vermoeden dat ze uit elkaar zijn. 

“Het is niet dat omdat ze geen foto’s van hen samen deelt, dat ze daarom uit elkaar zijn”, lezen we ook nog. “Ze hoeven toch hun leven niet te delen met de buitenwereld.”

Misschien is dat ook wel hoe Junior en Pauline erover denken. Het zou ook de reden kunnen zijn waarom Pauline geen foto’s meer van hen samen op haar Instagram plaatst.

Om alle misverstanden uit de wereld te helpen, kunnen we bevestigen dat Pauline en Junior nog steeds samen zijn. Niemand hoeft zich zorgen te maken.

Stephanie Planckaert bevestigde dat eerder al ook. Ze deelde ook een foto van hen beiden samen. Zo is het weer voor iedereen duidelijk.

Meer nieuws

Meer nieuws

.