Wim Lybaert heeft opnieuw slecht nieuws voor zijn gezin: "Hoop dat daar ooit verandering in komt"
COS
Wim Lybaert heeft opnieuw slecht nieuws voor zijn gezin: "Hoop dat daar ooit verandering in komt"
Foto: VRT

Wim Lybaert zien we deze zomer van maandag tot donderdag op Eén. Vier weken lang ontvangt hij in 'Zomeravonden' bekende gezichten.

In 'Zomeravonden' krijgt Wim Lybaert zestien bekende gezichten over de vloer. In zijn moestuin kookt Wim een gerecht waaraan de gast fijne jeugdherinneringen heeft. Maandag mocht Gilles De Coster de spits afbijten, dinsdag passeerde Fien Germijns.

De zomer betekent voor veel mensen vaak: eindelijk tijd voor vakantie. Maar dat is voor Wim niet het geval. Meestal is hij in de zomervakantie programma's aan het maken, zoals nu met 'Zomeravonden'.

"Daardoor kunnen we nooit met het gezin langer dan een week weg", zegt Wim in Dag Allemaal. Met echtgenote Katrien heeft hij drie kinderen: Anna (12), Rik (16) en Theo (18). "Maar ik hoop dat daar ooit weer verandering in komt."

Dat was heel fijn, twee weken lang op pad met vrouw en kinderen.

De laatste keer dat het lukte om een lange gezinsvakantie te plannen was vijf jaar geleden. "In de zomer van 2018 heb ik het been stijf gehouden en heb ik een half jaar op voorhand twee weken geboekt, naar Mexico dan nog."

De regisseur van 'De Columbus' zou er trouwen en het gezin was uitgenodigd voor het tweedaags huwelijksfeest. "Ik stemde in, maar nam me meteen voor om er twee weken vakantie aan te koppelen."

Met het hele gezin maakte Wim een rondreis op Yucatán. "Dat was heel fijn, twee weken lang op pad met vrouw en kinderen", zegt Wim. "Natuurlijk hoop ik dat we zoiets vaker gaan kunnen doen, maar nu zit ik dus met 'Zomeravonden'."

Meer nieuws

Meer nieuws

.