Zita Wauters heeft erg groot nieuws na 'Zomerhit': "Ik ben superenthousiast!"
COS
Zita Wauters heeft erg groot nieuws na 'Zomerhit': "Ik ben superenthousiast!"
Foto: Instagram @zitawauters

Zita Wauters is helemaal klaar om aan de slag te gaan in de showbizz. Deze zomer schitterde Zita als backstagereporter bij 'Zomerhit'.

Zita Wauters moest de afgelopen jaren veel mediaaanvragen weigeren omwille van school. Zeker toen het moeilijker begon te gaan en Zita een C-attest kreeg, was er weinig ruimte voor mediaprojecten. "Nu krijg ik aanvragen en nu kan ik kiezen wat ik ermee doe en dat is wel chill", zegt Zita bij '22 Minuten Stomme Vragen'.

Zita kreeg al aanvragen voor een paar kleine dingen, maar er zitten ook grotere projecten bij. "Ik wil wel de juiste keuzes maken en niet te veel doen zodat mensen mij nog leuk vinden om te zien en niet iets hebben van: weeral? Dus ik probeer daar wel een goede afweging in te maken", bedenkt de 18-jarige Zita zich.

Het is nog niet helemaal rond, maar ik denk wel dat ik het ga kunnen doen en ik wil het heel graag doen.

Of ze tv-gewijs al weet wat het volgende project is dat ze gaat doen? "Ja... waarschijnlijk wel." Al kan ze er nog niet te veel over zeggen. "Het is nog niet helemaal rond, maar ik denk wel dat ik het ga kunnen doen en ik wil het heel graag doen", verklapt Zita al. "Het is een heel mooi programma. Het is al eens geweest. Het is wel iets met een mooie boodschap. En het is voor VRT 1."

Of het een show is? "Een soort van. Misschien wel", lacht Zita. "Maar ik weet niet of ik het kan doen. Ik ben superenthousiast, zij zijn ook enthousiast. Maar nu moet de zender nog het laatste beslissende ding geven. Maar er komen een paar heel leuke dingen aan", belooft Zita.

Meer nieuws

Meer nieuws

.