Familie Caroline Maes heeft erg verrassend nieuws dat fans van 'Familie' moeten horen
COS
Caroline Maes heeft erg verrassend nieuws dat fans van 'Familie' moeten horen
Foto: VTM

Caroline Maes maakte vorige week haar rentree in 'Familie' als Mieke. Ze houdt zich sinds haar verdwijning ondergedoken in de Ardennen.

In de seizoensfinale van 'Familie' kwam Mieke (Caroline Maes) te weten dat Niko (Jo Hens) haar bedrogen had met Sam (Tinne Ceuppens). Aan de start van het 33ste seizoen leek er iets vreselijks met Mieke te zijn gebeurd, nadat een bebloed keukenmes aangetroffen werd en er geen spoor meer van Mieke was.

Caroline Maes vond het heftig om de verhaallijn rond de verdwijning van Mieke te vernemen. "Na twintig jaar zit Mieke in mijn hart. Ik kom ook altijd voor haar op en wil dat elke verhaallijn klopt. Het moet oprecht en realistisch zijn. Miekes verdwijning lag daarom iets moeilijker dan anders", vertelt ze in TV Familie.

Veel mag Caroline nog niet prijsgeven, maar ze wil de 'Familie'-kijkers wel al iets op het hart drukken. "Ik weet dat een en ander nog een verrassende en interessante wending krijgt, let maar op. Er zit veel meer achter dan de kijkers nu kunnen veronderstellen."

"Dus: ik vraag nog even geduld. Al geef ik toe dat het een moeilijk proces was. Er is onderweg veel aangepast en herschreven om het geloofwaardig te maken en te houden. Net aosl de rest van onze ploeg had ik daarbij enige inspraak. Er werd wel degelijk naar iedereen geluisterd", aldus Caroline Maes.

Meer nieuws

Meer nieuws

.