Familie 'Familie'-kijkers kunnen hun ogen niet geloven en nemen geen blad voor de mond: "Precies tien jaar ouder"
COS
'Familie'-kijkers kunnen hun ogen niet geloven en nemen geen blad voor de mond: "Precies tien jaar ouder"
Foto: VTM

'Familie'-fans werden vrijdag het weekend met open mond ingestuurd: Mieke (Caroline Maes) leeft dan toch nog!

In de seizoensfinale kwam het tot een fysieke ruzie tussen Mieke (Caroline Maes), Niko (Jo Hens) en Sam (Tinne Ceuppens). Mieke was erachter gekomen dat Niko haar (opnieuw) had bedrogen met hun draagmoeder Sam. Aan het begin van het nieuwe seizoen bleek Mieke te zijn verdwenen.

In de woning van Mieke en Niko werd een mes en bloed aangetroffen. Niko en Sam werden ervan verdacht Mieke iets te hebben aangedaan en werden aangehouden. 'Familie'-kijkers wisten wel beter en beweerden dat Mieke haar eigen dood in scène had gezet.

Die piste lijkt nu te kloppen. Vrijdag zagen we dat Mieke zich schuilhoudt; ze chat onder een andere naam met haar vader. Op sociale media wordt er vooral enthousiast gereageerd dat Caroline Maes dan toch niet verdwijnt uit 'Familie'. "Yes! Eindelijk!", klinkt het.

"Het gaat nog heel spannend worden", merkt een fan op. "Verrassing! Dacht dat het anders ging aflopen... Spannend", zegt nog iemand. Andere kijkers vonden het dan weer te voorspelbaar en spreken van een "laffe streek".

Niet de opgewekte Mieke

Waar fans niet erg enthousiast over zijn, is het nieuwe kapsel van Mieke. We zagen Caroline de afgelopen maanden al met haar blonde coupe. Nu de actrice weer op het scherm is verschenen, moet de fans toch wat van het hart.

"Ze is precies tien jaar ouder met haar blonde haren... staat haar wel, maar ik vond het donkere veel mooier", klinkt het. "Ze ziet er helemaal anders uit, is niet mooi haar haarkleur", vindt nog iemand. "Ze ziet er wel ineens een pak ouder uit", lezen we nog.

"Ik vond met donker haar meer haar stijl en klasse. Blond is niet zo mooi en toont ouder", merkt een kijker op. "Dat blond haar staat haar niet, maar toch blij dat ze terug boven water is! Zal nog knallen", voorspelt iemand. "Kleur van haar haren maakt haar zoveel ouder, triester, niet die opgewekte Mieke", zegt nog iemand. "Kom aub terug met donker haar", smeekt een fan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.