Familie Fans ‘Familie’ spreken klare taal: “Onmiddellijk ontslagen"
PMN
Fans ‘Familie’ spreken klare taal: “Onmiddellijk ontslagen"
Foto: VTM

De fans van ‘Familie’ spreken klare taal. Iedereen lijkt het er over eens te zijn. Ze willen iemand liever zo snel mogelijk zien verdwijnen uit hun favoriete soap.

Fans van 'Familie' hebben genoeg van het personage Daniël, gespeeld door acteur Pepijn.

Sinds hij zijn intrede heeft gedaan in de serie, is er veel ongenoegen onder de kijkers. Nu heeft Daniël een opmerkelijk verzoek voor Jamila, wat de irritatie bij de fans enkel doet toenemen. 

Daniël vertelt aan Jamila dat een vriend van hem veel geld heeft verdiend met aandelen en dat hij op zoek is naar een tijdelijke plek om dit geld te parkeren.
(Lees verder onder de foto)

Hij wil dit namelijk niet op zijn eigen rekening zetten, omdat dit zijn jobstudentenstatuut zou aantasten. Jamila belooft erover na te denken, maar de fans van 'Familie' zijn het nu al beu. 

"Die Daniël moet direct weer vertrekken!", aldus boze fans. "Wat een vals ventje! Hopelijk trapt Jamila daar niet in. Laat je niet doen, schat!"

De reacties op sociale media liegen er niet om. Fans uiten hun frustraties over Daniël en de wens dat hij zo snel mogelijk uit de favoriete soap verdwijnt.
(Lees verder onder de foto)

Velen zijn teleurgesteld in de verhaallijn en hopen op een spoedig einde voor het personage. 

Of de makers van 'Familie' gehoor geven aan de wensen van de fans, valt nog te bezien.

Maar één ding is zeker: dat de fans zo boos zijn en zich zo opwinden bewijst dat Pepijn zijn rol fantastisch neerzet.

Meer nieuws

Meer nieuws

.