Familie Is het jou ook opgevallen? Makers van 'Familie' voeren plots grote verandering door
COS
Is het jou ook opgevallen? Makers van 'Familie' voeren plots grote verandering door
Foto: VTM

'Familie' is al toe aan het 33ste seizoen. Sinds de seizoensfinale van seizoen 32 is er een heleboel veranderd.

Sinds de seizoensfinale van het afgelopen seizoen zijn er een heleboel koppels niet meer samen. Lars (Kürt Rogiers) en Véronique (Sandrine André), Raven (Aaron Blommaert) en Louise (Charlotte Sieben) en Niko (Jo Hens) en Mieke (Caroline Maes) zijn niet langer samen. 

De relatiebreuken deden vermoeden dat er wel het een en ander zou veranderen aan de begingeneriek. Tot en met vrijdag was dat nog die van vorig jaar, maar sinds maandag krijgen we een licht aangepaste versie te zien. Dat merken heel wat kijkers plots op.

Lange tijd verschenen Mieke en Niko met z'n tweetjes aan een tafeltje in Jan & Alleman. In de plaats daarvan zien we Mieke, intussen met blonde lokken, de zaak alleen binnenwandelen. Niko is aan het darten met een biertje in de hand.

Het lijkt te bevestigen dat we een verzoening tussen Mieke en Niko niet (snel) hoeven te verwachten. "Ze gaan niet meteen terug een koppel worden. Powerkoppel Niko & Mieke is voorbij", bedenkt een kijker zich op Facebook.

Wat na de kleine aanpassing opvalt, is dat Louise en Raven wel nog samen te zien zijn. Is er voor hen wel nog een sprankeltje hoop? En wordt het ook niet stilaan tijd dat Yoko (Cyra Gwynth) een plekje krijgt in de begingeneriek? Zij groeide op korte tijd uit tot publieksfavoriet en speelt intussen een onmisbare rol in het verhaal.

Meer nieuws

Meer nieuws

.