Na dramatische overstroming: Karen Damen komt met update
LHX
Na dramatische overstroming: Karen Damen komt met update
Foto: GoPlay

Op 18 juni werd heel Vlaanderen getroffen door hevige regenval. Bij Karen Damen sloeg het noodlot toe: haar huis in Lint overstroomde.

De beelden die Karen Damen deelde op Instagram waren dramatisch: er stond zoveel water in haar benedenverdieping dat pogingen om het weer buiten te krijgen tevergeefs waren. Bovendien was te zien hoe het water razendsnel uit het plafond kwam gestroomd.

De overstroming had niet alleen gevolgen voor Karen zelf, maar ook voor Kristina Knitwear, het kledingbedrijf dat ze met haar zus Kirsten heeft. Op Instagram verscheen er een trieste boodschap.

"Na de euforie van een spetterende stockverkoop, nu de harde klap van een overstroming in Lint", klonk het. "We proberen te redden wat er te redden valt. Maar voorlopig moeten we de webshop even sluiten. Zowel stock als verpakkingsmateriaal zijn voor een groot deel naar de haaien."

Karen en Kristen zijn duidelijk niet bij de pakken blijven zitten. Bijna drie weken na de noodlottige dag laten ze van zich horen. "Wij zijn terug open!", klinkt het op Instagram. "En onze stockverkoop duurt voort online." 

Meer nieuws

Meer nieuws

.