Familie Na groot nieuws over Mieke in 'Familie': Caroline Maes komt met verrassende belofte voor kijkers
COS
Na groot nieuws over Mieke in 'Familie': Caroline Maes komt met verrassende belofte voor kijkers
Foto: VTM

'Familie'-fans hebben er enkele weken op moeten wachten, maar er is eindelijk meer duidelijkheid over de verdwijning van Mieke (Caroline Maes).

We zien Jan (Jef De Smedt) via Facebook chatten met Andreia Dupont. Je zou denken: heeft hij na 'Katrien' zijn lesje niet geleerd? Ook nu is de persoon niet wie ze zegt dat ze is... Plots zien we dat het niemand minder dan Mieke (Caroline Maes) is; ze leeft dus toch nog!

Toen we actrice Caroline Maes voor de zomer plots met een nieuwe coupe op de rode loper zagen verschijnen, wisten we al dat er iets stond te gebeuren met haar personage Mieke. Na de seizoensfinale verdween Mieke. In haar woning werd bloed aangetroffen.

Drie weken na de start van het nieuwe seizoen, maar meer dan twee maanden na Miekes verdwijning in 'Familie', weten we nu eindelijk dat Niko en Sam de waarheid spreken en ze haar niet vermoord hebben. Het lijkt er steeds meer op dat Mieke haar eigen dood in scène heeft gezet.

Geen nood

"Het enige wat de kijker nu al zeker weet, maar de andere personages nog niet, is dat Mieke niet vermoord is en nog leeft", zegt actrice Caroline Maes aan Het Laatste Nieuws. "Maar er resten natuurlijk nog genoeg andere vragen."

"Wat is er precies gebeurd tijdens dat bloedbad? Belandde er iemand in het ziekenhuis en wie wil er wat verborgen houden? Geen nood. De volgende weken volgen de antwoorden en wordt voor de kijker alles duidelijk", laat Caroline weten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.