Familie Opvallend gerucht: Na verrassende comeback van Stefanie in ‘Familie’ keert ook deze actrice terug
PMN
Opvallend gerucht: Na verrassende comeback van Stefanie in ‘Familie’ keert ook deze actrice terug
Foto: VTM

Jasmijn Van Hoof staat weer op de set van ‘Familie’. Ze kruipt opnieuw in de huid van Stefanie. Er is nu het gerucht dat er ook nog een andere actrice zal terugkeren.

Jasmijn Van Hoof is terug op de set van de Vlaamse soapserie 'Familie'. Ze zal opnieuw in de huid kruipen van het personage Stefanie.

Er gaan nu geruchten dat er ook nog een andere actrice zal terugkeren naar de serie.

Ruim twee jaar geleden moesten de 'Familie'-fans na slechts vier jaar al afscheid nemen van het geliefde personage Robyn, de dochter van Jenny en ex-vriendin van Benny.

De stoere security-agente wordt tot op de dag van vandaag gemist door de fans, maar ook voor de actrice zelf was het vertrek moeilijk. 

"Dit was zeker slikken", bekent Jits Van Belle aan Het Laatse Nieuws. "Maar ik ben iemand die positief probeert te zijn en ik probeerde het toen als een kans te zien om niet te lang in hetzelfde te blijven hangen", voegt ze eraan toe.
(Lees verder onder de foto)

"Als ze destijds nog verhalen hadden geschreven voor mijn personage, was ik langer gebleven", verduidelijkt Jits. "Maar het leven verloopt nu eenmaal zoals het verloopt en als acteur weet je dat projecten vergankelijk zijn."

Ondanks dit alles staat de deur voor de actrice na twee jaar nog steeds op een kier. "Ze kunnen me altijd bellen om terug te komen", geeft Jits toe.

Of dat ooit zal gebeuren, valt nog te bezien. Maar voor de fans die haar hebben gemist op het scherm is er goed nieuws: Jits zal meespelen in het nieuwe seizoen van 'De buurtpolitie'.

Misschien worden de makers van 'Familie' er nog eens aan herinnerd hoe getalenteerd de voormalige soapactrice is wanneer ze haar zien in de rol van politieagente. "Wie weet. Beide reeksen worden geproduceerd door hetzelfde productiehuis", aldus Jits.

Meer nieuws

Meer nieuws

.