Manager van Metejoor geeft de reden waarom zanger noodgedwongen rust neemt
PMN
Manager van Metejoor geeft de reden waarom zanger noodgedwongen rust neemt
Foto: VTM

Er kwam maandag verontrustend nieuws over Metejoor. De 33-jarige zanger besloot om voor de komende twee weken al zijn concerten te annuleren. Hij excuseerde zich bij z’n fans ook voor het ongemak.

Moeten we ons grote zorgen maken om Metejoor? Het is niet van zijn gewoonte om zomaar concerten af te gelasten. Zijn manager Hans Vrancken legt bij Het Laatste Nieuws uit wat er precies aan de hand is met de zanger.

Hans neemt ons mee terug naar vorige week. Metejoor werkte in de AB zijn recentste concert af. Toen gingen er in zijn entourage wel alarmbellen af. “We hadden de indruk dat hij soms op zijn adem trapte.”

Het is al druk geweest sinds Joris op een dag Metejoor werd. “Joris heeft erg drukke maanden achter de rug dat begon fysiek te wegen. De riem moest er even af en dat hebben we gedaan. Zijn gezondheid gaat voorop.”

Metejoor heeft rust nodig en daarom last hij een pauze in

De agenda van de zanger werd voor twee weken leeggehaald. Een preventieve maatregel, zo blijkt. De entourage wil op die manier de zomer redden, wat voor Metejoor een heel drukke periode is.

In de zomer zijn er bijvoorbeeld de festivals. “Die wilden we absoluut niet in het gedrang brengen”, gaat Hans verder. "Joris wil altijd spelen, maar een zaalconcert kan hoe - hoe spijtig dat ook is voor de fans - worden verschoven. Een festival kan dat niet."

Meer nieuws

Meer nieuws

.