Sabine Hagedoren heeft duidelijke boodschap: "Het is wat het is"
LHX
Sabine Hagedoren heeft duidelijke boodschap: "Het is wat het is"
Foto: VRT

Het is al wekenlang wisselvallig, en dat blijft het zo te zien nog wel even. Op Radio2 vertelt Sabine Hagedoren wat we volgende week kunnen verwachten.

Vandaag begint grijs, met af en toe wat lichte regen of motregen en een paar buitjes. "In de loop van de dag zou het droog worden uit het westen", voorspelt Sabine Hagedoren. De temperaturen halen 15 tot 20 graden.

Morgen wordt de mooiere dag van het weekend. Die kent een grijze start en nog wat licht gedruppel in het zuiden van het land. "Maar stilaan gaat de zon erdoor komen. Droog weer met wat zon en temperaturen tot 19 graden. We gaan daar al blij mee zijn."

Jammer genoeg is dat geen tendens die zich volgende week verderzet: we geraken maar niet van het wisselvallige weer af. "Maandag met lichte tussenpozen wat lichte regen of een buitje. Dinsdag kans op een bui. Wel tot 21 graden, dus eventjes wat beter."

Woensdag komt er van over zee alweer een volgende regenzone. "Donderdag kans op hier en daar een bui. Dan is het opnieuw wat zachter, tot 21 of 22 graden. Maar vanaf vrijdag zou de kans op neerslag opnieuw groter worden... Het is wat het is", besluit Sabine.

Meer nieuws

Meer nieuws

.