Kijkers van 'Chateau Meiland' is iets niet zo fraais opgevallen
LHX
Kijkers van 'Chateau Meiland' is iets niet zo fraais opgevallen
Foto: SBS Belgium - Play4

De aflevering van 'Chateau Meiland' van deze week was een wel héél bijzondere. De familie Meiland kreeg hoog bezoek.

Toen de Meilandjes nog in Frankrijk woonden, was Nadège hun huishoudster. De beslissing om het kasteel te verkopen en haar aan de deur te zetten, viel bij haar niet in goede aarde.

Inmiddels heeft ze haar wrok aan de kant geschoven en is het weer koek en ei tussen haar en de familie Meiland. Een tijd geleden beloofde ze hen een bezoekje te brengen in Nederland. Zo gezegd, zo gedaan.

In 'Chateau Meiland' is te zien hoe de familie haar mee op sleeptouw neemt langs enkele Noord-Hollandse bezienswaardigheden. Nadège heeft er duidelijk plezier in, en ook de kijkers kunnen het wel smaken.

(Lees verder onder de post.)

"Zó leuk dat Nadège er is. Oude tijden herleven!", reageren ze op X. "Ik zit helemaal te genieten van het enthousiasme van Nadège." "Dit is echt met afstand de leukste aflevering ooit. Hilarisch."

Daarnaast is er ook een detail waarover veel kijkers minder enthousiast zijn. "Erica draagt geen autogordel", valt hen op. "Erica is ook levensmoe, zo te zien. De gordel hoeft niet om."

"Weer zonder gordel, Erica is goed bezig", klinkt het ook. "Krijgen de Meilandjes ook boetes op basis van televisie? Zonder gordel als bijrijder? Voorbeeldfunctie is hun vreemd." "Die hebben echt schijt aan alle verkeersregels."

Meer nieuws

Meer nieuws

.