Maxime Meiland krijgt kritiek te slikken over dochters: "Waarom doe je dat?"
COS
Maxime Meiland krijgt kritiek te slikken over dochters: "Waarom doe je dat?"
Foto: Instagram @maximemeiland

Eind augustus start het nieuwe seizoen van 'Chateau Meiland' alweer. Momenteel zijn er geen opnames. Daarvan maken de Meilandjes goed gebruik.

De familie Meiland is op dit moment op vakantie in Tenerife. Daar genieten ze van quality time zonder camera's, alleen die van hun eigen telefoons. Maxime Meiland deelde de afgelopen week al heel wat kiekjes en filmpjes van de reis.

Op een foto poseert Maxime Meiland met haar twee dochters, Claire en Vivé. Maxime ziet er fantastisch uit in haar beige outfit. "Wat een mooie foto en wat zien jullie er mooi uit!", klinkt het in de reacties. "Wat een rijkdom. Dit moet je koesteren."

"Zo mooi in stijl met z'n drietjes", zegt nog iemand. "Heerlijk twinnen, niks leukers dan dat", klinkt het verder. Maar daar blijkt niet iedereen het mee eens. Onder de foto uiten enkele volgers kritiek. "Is geen tweeling hè", klinkt het kritisch.

"Altijd mooie foto's. Maar waarom trek je de meisjes altijd hetzelfde aan? Het zijn 2 verschillende kinderen. En dan de speen. Waarom?", klinkt het nog scherp. "Altijd dezelfde kleertjes aan, niet leuk. Hoop dat je niet hoeft te bukken, geen comfortabele jurk als je met 2 kindjes op pad gaat", klinkt het nog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maxime Meiland (@maximemeiland)

Meer nieuws

Meer nieuws

.