Wat een mijlpaal! André Hazes heeft iets héél bijzonders te vieren
LHX
Wat een mijlpaal! André Hazes heeft iets héél bijzonders te vieren
Foto: VTM

Na een heleboel verslavingen een een lange pauze lijkt André Hazes weer op het goeie pad te zijn. Drugs neemt hij naar eigen zeggen niet meer, en hij is weer volop aan het optreden.

André Hazes heeft een heftige tijd achter de rug. Lange tijd bleef hij uit de schijnwerpers, terwijl hij aan zichzelf werkte en afkickte van zijn verslavingen. Inmiddels ziet de toekomst er weer rooskleurig uit voor hem.

Hij is nu twee jaar clean, en dat wordt uitgebreid gevierd. In zijn Instagram deelt hij een foto van een taart met een gigantisch cijfer twee erop. "We love you forever", staat er in chocolade op geschreven.

"Geen leegte meer in mijn ziel en geen breuk meer in mijn hart", schrijft André erbij. "Dank jullie wel." Daarmee richt hij zich tot zijn naaste entourage, die onder meer bestaat uit zijn neef Djarno Hofland en Monique Westenberg.

André Hazes
Instagram @andrehazes

Die laatste deelt de foto ook, met een lieve boodschap erbij. "Trots op jou", luidt die.

Exact een jaar geleden was het moeder Rachel Hazes die een foto van een taart postte. "Veel gehuild, mooie maar zeker ook zware gesprekken gehad en bovenal tot tranen toe gelachen samen", schreef ze er toen bij. "Ik ben dankbaar met de mensen om ons heen die jou tegen alles proberen te beschermen."

Van Rachel is er dit keer echter geen spoor te bekennen op het feestje. Tussen haar en André botert het immers al een hele tijd niet goed.

Meer nieuws

Meer nieuws

.