Wesley Sneijder verliest moeder: Yolanthe Cabau verscheurd van verdriet
COS
Wesley Sneijder verliest moeder: Yolanthe Cabau verscheurd van verdriet
Foto: Photonews

Wesley Sneijder heeft zopas afscheid moeten nemen van zijn moeder. Sylvia Sneijder-Thiele overleed op 59-jarige leeftijd.

Vorig jaar werd longkanker vastgesteld bij Sylvia. Begin dit jaar werd ze schoon verklaard. Woensdagavond overleed de moeder van Wesley Sneijder aan de gevolgen van de ziekte. 

Op Instagram Stories deelt Wesley een prachtige foto van zijn moeder. "Rust in vrede. Ik hou voor altijd van ja, mama", schrijft de voormalige profvoetballer bij de foto.

Ook Yolanthe Cabau, de ex-vrouw van Wesley, staat stil bij het overlijden van haar ex-schoonmoeder en de grootmoeder van haar zoontje Xess Xava. "Lieve Syllie, wat heb je gestreden...", begint ze.

"En wat ben ik super trots op jou. Ik hou zielsveel van jou voor eeuwig en altijd. Rust zacht, liefste mama Syl", schrijft Yolanthe. "We gaan je zo erg missen, lieve oma", schrijft ze bij een foto van Sylvia en Xess.

"Zo een intens lieve vrouw, altijd vol liefde voor alles en iedereen en nog het allermeeste voor haar kleinkinderen.... Dit doet heel veel pijn. Voor altijd in onze hartjes, lieve oma Syllie."

Meer nieuws

Meer nieuws

.