Karen Damen: "Heel veel verdriet door het overlijden van dit kindje"
PMN
Karen Damen: "Heel veel verdriet door het overlijden van dit kindje"
Foto: Medialaan

Karen Damen slaagde er vorig jaar in om de Lotto Arena te vullen. Ze nam ook nog eens deel aan 'Dancing With The Stars'.

Prins Harry en Meghan Markle lijken niet van plan te zijn om Amerikaans president Donald Trump uit te nodigen op hun huwelijk. In een interview met Piers Morgen, dat gisteren werd uitgezonden op ITV, zegt Trump ook dat hij nog geen uitnodiging ontvangen heeft. “Maar ik wens ze toch alle geluk”, reageert hij. “Ik wil echt dat ze gelukkig zijn. Ze zien er mij een fantastisch koppel uit.”

De komst van Trump naar het huwelijk is ook een erg moeilijke kwestie. Harry en Meghan beschouwen de Amerikaanse president niet als één van hun vrienden. Meghan heeft al meermaals in het openbaar kritiek geuit op Trump.

Het lijkt er dan ook op dat Trump zich niet aan een uitnodiging moet verwachten. Bronnen rondom het Britse koningshuis hebben al eens aan de Britse media uitgelegd dat er geen protocol is waardoor het een verplichting is om het hoofd van de Verenigde Staten uit te nodigen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.