'Heel Vlaanderen heeft zich vergist: Dit is de echte reden waarom Mike en Marjolein uit elkaar gingen'
PMN
'Heel Vlaanderen heeft zich vergist: Dit is de echte reden waarom Mike en Marjolein uit elkaar gingen'
Foto: Medialaan

Vorige week raakte het nieuws bekend dat Mike uit 'Blind Getrouwd' gaat samenwonen met zijn 15 jaar jongere vriendin Hannah. "Er is het voorbije jaar heftig veel gebeurd", reageerde Mike.

De twee lijken wel voor elkaar te zijn geboren. “Mijn eerste indruk was top. Gewoon haar glimlach al en de manier waarop ze keek. Haar spontaniteit, de manier waarop ze me meteen vastpakte. De klik was er meteen. Dit was echt waar ik op hoopte en het is nog veel beter dan ik had gedacht. Het was echt zalig, ik kon het niet beter wensen”, aldus Mike.

Ook Marjolein was dolenthousiast: “Ik was meteen helemaal op mijn gemak. Ik wist direct. “OK, bij Mike kan ik mezelf zijn”. En de stress viel dan meteen van mijn schouders. We zijn niet gestopt met praten, lachen en ons amuseren. Heerlijk”.

Ook tijdens de fotoshoot voor enkele mooie trouwfoto’s lieten de twee mekaar niet los. Marjolein: “Het voelt heel vertrouwd aan om Mike vast te pakken en een knuffel te geven. Dit is zo’n beetje thuiskomen. Ik hoop dat dat gevoel blijft en dat het alleen maar sterker wordt.” 

“Haar vastpakken voor de foto’s was geen probleem. Op een bepaald moment zei de fotograaf zelfs dat ik haar wat minder moest knuffelen”, lachte Mike.

Meer nieuws

Meer nieuws

.