Jeroen Van Dyck neemt wel een zeer drastisch besluit na zijn breuk met Nathalie Meskens
PMN
Jeroen Van Dyck neemt wel een zeer drastisch besluit na zijn breuk met Nathalie Meskens
Foto: Photonews

Jeroen Van Dyck (39) was lange tijd samen met Nathalie Meskens. Uiteindelijk kwam er toch een einde aan hun huwelijk.

Er wordt in Familie nauwelijks over seks gesproken. De laatste vrijscène was er in juni tussen Lars en Véronique in de seizoensfinale.

“We springen daar dan ook voorzichtig mee om. Voor ons moet zo'n scène organisch ontstaan en mag die nooit sensatie najagen. We gebruiken alleen vrijscènes als die dramatisch belangrijk zijn én een doel hebben”, reageert creative producer Wim Feyaerts in Dag Allemaal. 

"Geen echte bedscènes"
“In 'Loft Lars' zaten wel bedscènes. Die kunnen wel in zo'n webserie, maar niet in 'Familie' op tv? Dat waren geen echte bedscènes. De personages waren wel in ondergoed of slaapkledij te zien en lagen samen in bed, maar daar bleef het bij. En nee, ik zie geen verschil. Het verhaal in `Loft Lars' zouden we op tv op dezelfde manier kunnen vertellen.”

Zediger dan Thuis?
“Wil 'Familie' zediger zijn dan 'Thuis'? “Zediger zou ik niet durven zeggen. Wij mikken vooral op de suggestie. Die dient het verhaal even goed en werkt vaak sterker dan het expliciete beeld. Het verleidingsspel is voor ons belangirjker dan de vrijscène zelf. Bovendien blijft `Familie' een programma waar jong en oud naar kijkt. Onze serie moet sowieso een veilige omgeving blijven om samen te volgen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.