Maggie De Block erg boos over berichten van haar dochter Julie: “Wat jullie beweren, is pertinent onwaar en heel pijnlijk”
PMN
Maggie De Block erg boos over berichten van haar dochter Julie: “Wat jullie beweren, is pertinent onwaar en heel pijnlijk”
Foto: Photonews

Maggie De Block nam de taak van Theo Francken over. Zo is ze opnieuw bevoegd voor migratie. Eén van de moeilijkste departementen.

"Toen ik alleen kwam, zat het op mentaal vlak helemaal goed. Ik kon een uur lang boven mijn limieten rijden. Het is een wereldkampioenschap, ik wou geen risico’s nemen door trager te gaan rijden en dus ben ik een uur lang voluit blijven gaan", vertelt Van Aert.

“Op het einde was ik compleet dood. In ronde vijf maakte ik wel een foutje op het laagste punt van het parcours, daarna was ik een halve ronde uit mijn ritme maar voor die laatste. Drie titels pakken in cyclocross is een speciale prestatie, dat hebben nog niet veel mensen gedaan en degenen die het wel deden zijn iconen in onze sport. Hier heb ik hard voor gewerkt, nu is het tijd om te genieten!”

Over van der Poel: “Ik had een zware strijd verwacht. Mathieu was fantastisch sterk dit seizoen maar had niet verwacht om zo te domineren vandaag. Het WK is een speciale dag. Ik heb geen stress voor deze koersen: ik had niets te verliezen en kon met open vizier strijden. Ik ben aan het genieten nu.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.