Veerle uit ‘Blind Getrouwd’ doet zeer vervelende ontdekking over haar zwangerschap
PMN
Veerle uit ‘Blind Getrouwd’ doet zeer vervelende ontdekking over haar zwangerschap
Foto: Medialaan

Veerle (37) en Nick (32) namen het tweede seizoen deel aan ‘Blind Getrouwd’. In maart verwachten ze hun eerste kindje.

“Ik vond hier een parcours dat me echt op het lijf is geschreven”, zo vertelt Van der Poel. "Ik had natuurlijk de motivatie om mijn dertigste zege van het seizoen te boeken in Hulst. Ik kreeg op het einde van de cross een bordje met het getal 30 op. Ik vond het dan ook leuk om daarmee de eindmeet te overschrijden. Let wel, dit was zeker niet afgesproken.”

Dat hij vandaag overwinning 30 kon behalen, speelde door het hoofd van Van der Poel. “Natuurlijk had ik er rekening mee gehouden dat ik vandaag voor de dertigste keer zou kunnen winnen. Bovendien was ik even met mijn broer op pad. We beslisten meteen om met twee door te gaan, maar plots kwam ik alleen te zitten en ben dan maar blijven doorgaan”, aldus Van der Poel.

31 of zelfs 32?

Zijn broer David eindigde uiteindelijk als zesde. Intussen kijkt Mathieu al naar de toekomst. Het blijft misschien niet bij 30. “Deze dertigste zege doet deugd. Het toont aan welk superseizoen ik heb. Had iemand dit ooit gezegd voor de start van het seizoen dan zou ik toch wel raar gekeken hebben, maar het is nu eenmaal een feit. En het kunnen er misschien nog meer worden", aldus de Nederlander.

Dat kan zeker, want woensdag start Van der Poel in de Masters van Waregem. Zondag is er dan nog de Sluitingsprijs in Oostmalle. Het seizoenstotaal kan dus nog op 31 of 32 komen. Enige smet: Van der Poel slaagde er niet in om wereldkampioen te worden. Die titel moest hij voor het derde jaar op rij aan zijn eeuwige rivaal Wout Van Aert laten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.