Koen Wauters boos: “Dat programma rammelt langs alle kanten”
PMN
Koen Wauters boos: “Dat programma rammelt langs alle kanten”
Foto: Medialaan

Koen Wauters heeft al heel wat waters doorzwommen in zijn carrière. Maar niet alles was een succes.

Tickets kosten tussen de 20 en 30 euro. Ze zijn te bestellen op Jacquesvermeire.be. Dat is de veiligste manier om aan een ticket voor de shows te geraken. Jacques en Ruben tredne onder meer op in Hasselt, Zoutleeuw en Gent. 

Ook Bemster.nl biedt tickets voor de shows echter aan. Alleen vraagt men daar absolute woekerprijzen. Bemster staat erom bekend om die praktijken. Zo vroeg men voor een zaalshow van Wouter Deprez bijvoorbeeld al eens 50 euro, terwijl de tickets eigenlijk 25 euro kostten. Mensen blijven best weg van dit soort sites.

Waarschuwing

Vaak zijn het mensen die niet weten dat de eigenlijke tickets veel minder kosten. Ze komen er dan te laat achter. Op dat moment is het kwaad al geschied. Jacques Vermeire waarschuwt er nu zelf voor op Twitter.

"Bestel voor 7 tot 77 enkel via jacquesvermeire.be. Er zijn sites die doorverkopen aan woekerprijzen. Afzetter bemster.nl vraagt méér dan het dubbele. Schandalig. Onze tickets (€20-30) zijn volledig veilig en correct te reserveren via jacquesvermeire.be", aldus Jacques.

Meer nieuws

Meer nieuws

.