Benny krijgt in ‘Familie’ verschrikkelijk slecht nieuws te horen
PMN
Benny krijgt in ‘Familie’ verschrikkelijk slecht nieuws te horen
Foto: Medialaan

Benny, rol gespeeld door Roel Vanderstukken, probeert er in Familie alles aan te doen om het hart van Robyn (Jits Van Belle) terug te winnen. En dus probeert hij nu een nieuwe tactiek.

Gestorven broertje

Dat het broertje van het ongeboren kindje erg meeleefde met de situatie - en daar nu nog steeds vaak aan denkt - blijkt uit een tekstje dat hij opgeschreven had tijdens de les. Na 'Ik wil dat het stil is...' moest Noah iets invullen. "Als ik aan mijn gestorven broertje denk", schreef hij erachter. Het greep mama Ellemieke naar de keel.

Ze postte de foto van het papiertje op Instagram. "Mijn moederhart huilt...", zegt ze. "Zo lief van Noah." Naast Noah (8) hebben Sergio en Ellemieke nog een kindje: Zenna (6). Het koppel is getrouwd sinds 2008. Herman heeft ook nog twee kinderen uit zijn vorig huwelijk: Boy (17) en Moon (11).

Sergio Herman reageerde vorig jaar op de verschrikkelijke gebeurtenis. “Ik denk dat ik afgelopen week, zo veel tranen heb laten vloeien dat er geen meer overblijven. Het is echt verschrikkelijk geweest”, vertelde hij over die eerste week na het drama. Ook nu blijft het allemaal nog heel moeilijk liggen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.