“Deze zeer bekende actrice moet Guido verlossen van Emma”
PMN
“Deze zeer bekende actrice moet Guido verlossen van Emma”
Foto: Medialaan

Het botert niet meer tussen Guido (Vincent Banic) en Emma (Bab Buelens). Hun relatie lijkt ten einde te lopen.

De socialistische overheidsvakbond ACOD organiseert morgen een stakingsdag. Zo zullen er zo goed als zeker geen treinen rijden. Er gaat een 24-urenstaking van start die begint vanavond om 22 uur.

Wie morgen met de trein naar het werk moet, zou dus wel eens bedrogen kunnen uitkomen. Het resultaat is dat er een pak meer mensen de wagen gaan nemen. En ook daar worden grote problemen verwachten.

Het zal op de snelwegen drukker zijn dan normaal, met mogelijke lange files tot gevolg. De avondspits dreigt ook nog eens heel gevaarlijk te worden. De verwachting is immers dat er morgen in de loop van de dag sneeuw gaat vallen.

Aangezien de temperatuur niet boven het vriespunt komt, zal die sneeuw ook blijven liggen. Daardoor dreigt de hele avondspits in de soep te lopen.

Je kan dus maar beter alternatieven bedenken. Zo is het misschien wel het moment om een snipperdag te nemen of om van thuis uit te werken. Het is overigens ook mogelijk dat de kinderdagopvang morgen gesloten zal zijn en zo los je dat probleem ook op.

Het zal een hele dag blijven vriezen. De temperaturen schommelen tussen de -1 graad en -6 graden in Hoog-België. De matige noordoostenwind blijft matig en onaangenaam.

Meer nieuws

Meer nieuws

.