Kandidate uit 'Blind Getrouwd' is een hit op het internet: “Amaai, wat een knap meisje”
PMN
Kandidate uit 'Blind Getrouwd' is een hit op het internet: “Amaai, wat een knap meisje”
Foto: Medialaan

Woensdag was er de tweede aflevering van ‘Blind Date’. Daar heeft een kandidate wel veel indruk gemaakt.

Charlotte werkte achter de schermen al mee verschillende programma’s. Zo liep ze ook stage bij het productiehuis ‘Koeken Troef’. Dat is het bedrijf van verbannen tv-maker Bart De Pauw. “Ik heb meegewerkt aan `De Biker Boys' en `De Kazakkendraaiers”, licht Charlotte toe in TV-Familie.

Ze werkte dus ook samen met Bart De Pauw. De tv-maker zou zich in het verleden schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. Er zijn verschillende vrouwen die een klacht tegen hem hebben ingediend en er is ook een onderzoek lopende.

Heeft De Pauw ook haar lastiggevallen? “Ik heb daar graag gewerkt”, gaat Charlotte verder. “Voor mij was Bart een toffe, aangename werkgever. Ik kan en wil niets slechts over hem zeggen.”

“En verder heb ik nog bij een ander productiehuis gewerkt: Alaska TV. Dat was met Stijn Peeters, de broer van Bart Peeters. Daar heb ik mee `De neus van Pinokkio' gemaakt, en ook `Olalala' met Siska Schoeters.”

“Maar ik heb altijd acteerkriebels gehad. En ja, ik nam steeds meer gastrolletjes aan. Ook een keer in `Familie'. En hopla, toen werd jij voor de `De Buurtpolitie' gevraagd. Dat werd me niet zomaar in de schoot geworpen."

"Ik zag een oproep voor gastacteurs voor `De Buurtpolitie' en schreef me in. Ik mocht auditie doen en werd gekozen voor `iets wat nét iets meer dan een gastrol is', zegden ze mij. Wel, ik vond dat een schitterende kans!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.