Tot dan blijft Marianne Devriese nog zeker in Familie als Iris
PMN
Tot dan blijft Marianne Devriese nog zeker in Familie als Iris
Foto: Medialaan

Marianne Devriese gaan we nog wel regelmatig zin opduiken in Familie. Ze speelt tegenwoordig de rol van Iris.

“Bij VTM wordt het thema niet angstvallig vermeden”, vertelt woordvoerster Sara Vercauteren in Dag Allemaal. “De makers van `Tegen De Sterren Op' krijgen sowieso carte blanche, omdat ze heel kort op de actualiteit zitten”, aldus Sara. “Wij hebben in ieder geval smakelijk om deze sketch gelachen. Er wordt gespot met het mediacircus dat er ontstaan is, niet met Bo. Zelf zag er ook de humor van in. En niet te vergeten, Patrick Van Gompel ook. Hij is het al gewoon om in `Tegen De Sterren Op’ te zitten.”

"Aanvragen vanuit de hele wereld gekregen"

Maar bij VTM heeft men het nu wel gehad en mag het hele mediacircus weer inpakken. “Dat hele mediacircus mag onderhand wel gaan liggen, vindt Sara evenwel. “We kregen vanuit heel de wereld aanvragen voor interviews”, zegt ze. “Maar de meeste hebben we afgehouden. Bo is journaliste: op een zeker moment moet je terug naar de orde van de dag. Het is nooit de bedoeling geweest om een polemiek te ontketenen.”

“Het was het persoonlijke verhaal van Bo, dat ze eerlijk naar buiten heeft gebracht. Dat er daarna gelachen wordt door allerhande carnavalisten in Aalst, vormt ook geen enkel probleem, maar voor ons is het ondertussen business as usual.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.