Kat Kerkhofs trekt merkwaardige conclusie: “Is moeilijk nu mensen mij herkennen op straat”
PMN

Kat Kerkhofs maakt werk van haar mediacarrière. Binnenkort hoopt ze op een eigen tv-programma.

"De titelstrijd kan nog spannend worden doordat Club en Charleroi na Nieuwjaar niet meer kunnen winnen", merkt Anthuenis op in zijn analyse voor De Zondag. "De voorsprong van Club is nog zo groot, omdat al de rest het laat afweten."

Volgens de gewezen selectieheer van de Rode Duivels is het Anderlecht van Hein Vanhaezebrouck de grootste concurrent van Club Brugge. "Anderlecht is de voornaamste uitdager van Club, dat dringend zijn elan moet terugvinden. In Charleroi zie ik geen titelkandidaat, ze spelen veel te veel gelijk."

"AA Gent doet mee voor de titel"

Daarnaast gelooft Anthuenis ook iedere week opnieuw wat meer in de titelkansen van... AA Gent. De Buffalo's wonnen tijdens het voorbije weekend met 1-2 op het veld van Waasland-Beveren, terwijl het tien minuten voor affluiten nog 1-0 stond in het voordeel van de thuisploeg.

"Een derde speler is Gent, dat maar blijft winnen. Zij zitten in de winning mood en doen wat mij betreft mee voor de titel. Na de halvering van de punten en de start van de play-offs zit je met heel wat zespuntenmatchen. Dan kan het snel gaan."

Play-offs

Ondanks de toenemende spanning in de competitie, is Anthuenis geen fan van de play-offs. "Pas op, ik vind voorlopig Club de enige terechte kampioen, maar je zit nu eenmaal met die onnozele puntendeling, waar we hopelijk snel van verlost zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.