Er is meer nieuws over de begrafenis van Willy Willy die toegankelijk is voor het publiek
PMN
Er is meer nieuws over de begrafenis van Willy Willy die toegankelijk is voor het publiek
Foto: Photonews

Vandaag is Willy Willy overleden. Hij was een Vlaamse rocklegende. Er komen dan ook heel veel reacties op zijn dood.

Marie is één van de kandidaten voor het nieuwe VTM-programma Boxing Stars. Ze neemt het in de ring op tegen Natalia. Marie twijfelde lang voor ze toezegde om deel te nemen, zo meldt Showbizzsite.

Het was haar vader Gert die haar uiteindelijk streep trok. Hij vond dat ze absoluut moest deelnemen: “Komaan Marie, ge kunt dat”, moedigde hij haar aan.

Vorig jaar was er ook al een editie van Boxing Stars. Toen nam Marie haar broer Viktor deel. Ze zat toen zelf in het publiek en had het er toen erg moeilijk mee dat haar broer rake klappen kreeg van sportjournalist Maarten Breckx.

Marie besloot dan maar dat niets zo erg is al iemand die je graag ziet in elkaar wordt geslagen, zonder dat je iets kan doen. Dat zal nu wel anders zijn. Al heeft Marie met Natalia wel een heel taaie tegenstandster gekregen.

De moeder van Marie is een stuk minder te spreken over de beslissing van haar dochter. Zij kan het niet aanzien hoe haar dochter klappen krijgt in de ring. Het is dan ook niet duidelijk of zij aanwezig zal zijn tijdens het kamp.

Meer nieuws

Meer nieuws

.