Heftig wat Luc Appermont te horen krijgt: “Dan kom je hier niet nooit meer binnen”
PMN
Heftig wat Luc Appermont te horen krijgt: “Dan kom je hier niet nooit meer binnen”
Foto: Photonews

Luc Appermont presenteerde heel wat programma’s op VTM. Binnenkort hoopt hij samen met Bart Kaëll op een eigen tv-programma.

Spoiler

Volgens Joshua is het helemaal geen goed idee om als koppel deel te nemen. Of het zegt volgens hem net veel over de relatie in kwestie. Zo kon je tijdens Temptation Island al wel zien dat hij allerminst een hoge pet op had van Kevin, de vriend van Megan. Die had zijn vriendin dan ook al meermaals bedrogen.

Maar ook over Tim en Deborah heeft Joshua een duidelijke mening. Tim wilde Deborah ten huwelijk vragen na Temptation Island en de twee lijken dolverliefd te zijn. Alleen hoor je nu steeds meer geluiden dat het uiteindelijk toch nog misgaat tussen die twee. Iets wat Joshua tussen de regels door ook bevestigt in Dag Allemaal.

"Ik snap niet wat die mensen heeft bezield. Als je zo zeker bent, trouw dan toch in plaats van aan zo'n programma mee te doen. En iedereen ziet hoe ze allebei steeds meer ontdooid raken...", is Joshua heel duidelijk over Tim en Deborah.

Seksvriendje

Joshua is overigens wel bijzonder populair bij de vrouwen. "Ik krijg nu constant berichtjes van vrouwen die willen dat ik hun seksvriendje word. Wat ik dan antwoord? Ik stuur hen dat ze het wat moeiljker moeten maken. Dat als ze zich goedkoop opstellen ze door veel mannen slecht behandeld zullen worden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.