Bart Kaëll heeft geen goed nieuws voor VTM: "Doe ik niet"
PMN
Bart Kaëll heeft geen goed nieuws voor VTM: "Doe ik niet"
Foto: Photonews

Bart Kaëll was naast zanger ook jarenlang presentator bij VTM. Hij presenteerde onder meer ‘De Soundmixshow’ en het ‘Rad Van Fortuin’.

Pas enkele maanden geleden werd ze benoemd tot communicatiedirecteur van het Witte Huis. Trump verliest zijn vierde communicatiedirecteur in iets meer dan een jaar tijd. . In augustus 2017 volgde Hicks de omstreden Anthony Scaramucci op als directeur communicatie van het Witte Huis. 

Ze werd gisteren nog negen uur lang verhoord door het comité dat de Russische inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen onderzoekt. Ze verklaarde  “dat ze door haar job soms gedwongen was om te liegen”. “Maar ik heb nooit gelogen over het onderzoek naar de vermeende Russische inmenging in de presidentsverkiezingen van 2016.” Het vertrek van Hicks heeft ook niets met die zitting te maken.

Machtige vrouw

Volgens Hicks dacht ze enkele maanden geleden al aan ontslag. Ze had bereikt wat ze wilde bereiken, zo vertelde ze aan collega's. Ze was een van de machtigste vrouwen in Washington door haar positie. Ze weet nog niet wat de toekomst gaat brengen. Daarover zal binnenkort meer duidelijkheid zijn. “Vermoedelijk ergens in de komende weken”, luidt het. “Ik kan president Trump niet genoeg bedanken”, sloot ze af.

Meer nieuws

Meer nieuws

.