"Schokkend wat Stan Van Samang te horen kreeg"
PMN
"Schokkend wat Stan Van Samang te horen kreeg"
Foto: Medialaan

Stan Van Samang (39) moet een enorme klap verwerken. De zanger zal tijd nodig hebben om het allemaal te verwerken.

Volgens The Northern Echo is Newcastle United alleszins van plan om Mitrovic in het tussenseizoen definitief van de hand te doen. De spits die tot het einde van het seizoen op uitleenbasis bij tweedeklasser Fulham werd ondergebracht past immers niet meer in de toekomstplannen van The Magpies.

Twee ploegen liggen alvast in polepositie om Mitrovic in het tussenseizoen definitief weg te halen bij Newcastle: Fulham en Anderlecht. Als Fulham erin slaagt om naar de Premier League te promoveren, dan onderneemt het sowieso een poging om Mitrovic definitief in te lijven. Promoveert Fulham niet, is het wellicht niet in staat om de Servische aanvaller aan te trekken.

Definitief naar Anderlecht?

En dan stapt Anderlecht opnieuw in het verhaal. Volgens The Northern Echo is paars-wit nog steeds geïnteresseerd in Mitrovic. Het zou zijn gewezen goaltjesdief komende zomer maar wat graag naar terughalen naar het Constant Vanden Stockstadion.

Al is het natuurlijk maar de vraag of Anderlecht met miljoenen zal zwaaien voor Mitrovic. De nu 23-jarige targetman kostte Newcastle United in de zomer van 2015 nog 21 miljoen euro.

De Engelsen hopen een groot deel van het geïnvesteerde kapitaal terug te verdienen. Maar het is niet omdat Anderlecht nu met Marc Coucke over een steenrijke voorzitter beschikt, dat die ook meteen meer dan 10 miljoen euro voor één speler op tafel zal leggen om de ploeg te versterken. To be continued

Meer nieuws

Meer nieuws

.