Verschrikkelijk harde woorden voor nog maar net overleden Arne Declerck: “Zijn eigen schuld”
PMN
Verschrikkelijk harde woorden voor nog maar net overleden Arne Declerck: “Zijn eigen schuld”
Foto: Facebook

Gisteren raakte het tragische nieuws bekend dat Arne Decock is overleden. De Ketnetster werd maar 18 jaar oud.

Johan Boskamp is duidelijk geen fan van Coucke. Dat liet de Nederlander duidelijk verstaan in Het Belang van Limburg, waar hij zijn mening gaf over de nakende play-offs in de Jupiler Pro League.

"Behalve Standard denk ik dat Genk ook nog in de top zes gaat eindigen, maar eerlijk gezegd zit ik niet op die play-offs te wachten", steekt Boskamp van wal in de krant. "De Champions League en het WK, daar kijk ik naar uit. Na de openingsfase gaat het in play-off 1 toch altijd tussen dezelfde twee à drie clubs. In dit geval zal Anderlecht misschien ontbreken."

"Volgens mij denkt Marc Coucke echt dat hij de reden is dat Teo plots drie keer scoorde", gaat de analist verder. "Die man moet eens stoppen met zingen, want ik ben hem zo beu als koude pap aan het worden."

Persstop

Coucke was vorig weekend niet weg te denken uit de media. Zaterdagavond nam hij - met veel camera's in de buurt - afscheid van KV Oostende, zondagnamiddag maakte hij zijn opwachting bij Anderlecht, waar hem zo mogelijk nog meer cameraploegen stonden op te wachten.

Maandagavond was Coucke op de koop toe ook nog eens te gast in Extra Time, waar hij zijn plannen met Anderlecht uit de doeken kwam doen. De kersverse voorzitter van paars-wit liet wel onmiddellijk weten dat hij nu even geen interviews meer zal geven. Al zeker tot de start van play-off 1 zal Coucke niet meer op de voorgrond treden. Benieuwd of hij het zo lang kan volhouden...

Meer nieuws

Meer nieuws

.