Dit is zeker: 'Zij zijn ook na 'Blind Getrouwd' nog een koppel'
PMN

Voor het ene koppel gaat het al wat vlotter dan het andere in 'Blind Getrouwd'. Maar er is één koppel dat wel voor elkaar gemaakt lijkt.

“Ik heb ontzettend veel berichten gekregen na de uitzending van vrijdag en ben een hele dag bezig geweest om ze te beantwoorden. Veel berichten van vrienden die me een ‘Held’ of een ‘Legend’ noemen, maar ook van mensen die ik totaal niet ken.", zo vertelt Pans tegen Het Laatste Nieuws. 

Pans had enorm veel last van zenuwen. "Ik had enorm veel stress en bovendien waren de opnames in het midden van de zomer. Het was ontzettend warm en de adrenaline stroomde door mijn lijf", vertelt hij.

"Het gaf me wel een enorme kick en iedereen die me iets liet weten gaf me een pluim. Vierentwintig flans in een minuut is dan ook niet niets. Het is een beetje als topsport, maar dan in de voedingswereld.”

Eigenlijk wilde hij de uitzending gebruiken om een hype te creëren. “De bedoeling is om een heuse flanschallenge te organiseren en dat mensen elkaar kunnen uitdagen onder de hashtag #flanschallenge. Ik heb Koen Wauters alvast een berichtje gestuurd", knipoogt de 'Flanman'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.