Miss België: "Met die bekende Vlaming wil ik wel seks hebben"
PMN
Miss België: "Met die bekende Vlaming wil ik wel seks hebben"
Foto: Showbizzsite

Elena Castro Suarez is de nieuwe miss België. Zij verklapte met welke bekende Vlaming ze de lakens wil delen.

Denk gerust aan Plooirokken, nylonkousen en opzwiepende benen bij het woord Burlesque. Dita is zeer enthousiaist om op tournee te gaan met haar show: ‘Hoewel ik door heel Europa heb gereisd om mijn martini-glas act op te voeren als gastrol in andere shows, voor mode-evenementen, televisieprogramma’s en dergelijke ... Heb ik er altijd van gedroomd mijn volledige revue naar Europa te brengen.’

Ze is van plan om alles uit de kast te trekken voor een spectaculaire show te geven aan de fans van neo-burlesque. Ze legt de nadruk op de veelzijdigheid en glamour van de dansstijl. Dita: ‘Vanwege de omvang van onze producties leek dit tot nu toe onmogelijk. Ik ben dan ook erg enthousiast dat ik voor de allereerste keer naar Europa kom met alle kenmerkende rekwisieten en sets waar ik bekend om sta, samen met een all-star cast van het beste van Burleske van over de hele wereld’.

Dita heeft haar bekendheid deels te danken aan haar huwelijk met Marilyn Manson. Haar echte naam is Heather Renée Sweet. Ze veranderde haar naam naar Dita omdat ze een grote fan was van de Duitse actrice Dita Parlo. Haar gekozen achternaam ‘Von Teese’, eigenlijk Von Treese maar verkeerd gespeld door Playboy, vond ze in een telefoonboek.

Meer nieuws

Meer nieuws

.