Seksfilmpje heeft nu ook gevolgen voor Bab Buelens in Familie
PMN
Seksfilmpje heeft nu ook gevolgen voor Bab Buelens in Familie
Foto: Medialaan

De relatie van Emma (Bab Buelens) en Guido (Vincent Banic) staat serieus onder druk. Zij heeft hem bedrogen met Lukas (Tom Viaene).

Plots voelde Quick iets hard in haar mond. Ze dacht dat het een harde noot was, maar de werkelijkheid was veel schokkender. Zo zat er een veiligheidsspeld in haar reep chocolade. “Ze was gelukkig dicht, maar het was toch even schrikken. Je zou bijna afleren om nog chocolade te snoepen", reageert de schepen in Het Laatste Nieuws.

"Ik heb meteen maar het bedrijf gewaarschuwd. Ik wil helemaal geen schadevergoeding of mensen afraden om chocolade te eten. Ik zal zelf ook altijd Côte d'Or blijven eten."

Veiligheidsspelden verboden

Het is een groot raadsel hoe de veiligheidsspeld in de chocolade is gekomen. Producent Mondelez International onderzoekt het incident. "In onze fabriek zijn zulke speldjes en andere attributen verboden", klinkt het.

Voorlopig gaat het ook maar om een alleenstaand geval. Er is op dit moment dus geen reden tot paniek. Wie zin heeft in een reep chocolade van Côte d'Or kan die dus gerust opeten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.